Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

Тръмп е Българин! Да бъдем патриоти!

 

 

 

Засега ние знаем, че Президентът на Бразилия Дилма Русефф е с габровски, славянски корени. Знаем и къде стои Бразилия на картата. Знаем, че отметнахме един океан от националната мечта, от плана с моретата, преизпълнявайки я, ние вече имаме Атлантическия океан, вероятно и заради това сме атлантици. По прищявка на Евросъюза сме добавили и нищо незначещото евро-атлантически ценности, опитвайки се да се правим на модерни и полит-коректни когато се само-описваме за пред чужденците. Не е учудващо, че Бразилия членува в Брикс, където главен мотор на съюза е славянска Русия. Всичко си идва по местата.

До нас достигна сензационна новина, крита от тези, които ни мразят. Те са много и заради туй – новината е много крита на остров Крит, стара Българска, изконна територия. Непотвърдени факти твърдят, че остров Крит е носещ туй име именно по тая причина – Българите са скрили много тайни там и са сложили едно очевидно име – видимо само за просветените Българи, което в действителност е остров Скрит, променено от гърците за да ни разкрият тайните. Но и това е крито.

Никой не ни обича, пък и сме мърши – казал го е класикът Славейков – по избор – син или баща – за улеснение – и двамата са класици. Но ние не трябва да се предаваме – ние безспирно, неуморно трябва да търсим корените на патриотизма – както днес това сподели с народа си и Путин за руснаците, наши братя, славяни.

Та, новината, критата е – Тръмп е с Български, славянски корени. ДНК анализ (непубликуван) твърди, че Тръмп е с Българско ДНК, един участък от генома, неразгадан от англо-саксонците до днес, но открит от Руски учен(и) от времената на Петър I, който знаем е ходил на челен опит по западни земи. И учил за това как се правят кораби по официалните хроники. Но това е само официалната истина. Знаем Русия харесва Тръмп и това потвърждава нашата новина.

Инфото е секретно, не е нужно да го раздухваме по мрежата. Но пък нека да бъдем горди патриоти, вярвайки, че Тръмп ще стане Президент на САЩ – като Дилма в Бразилия и България ще (пре)изпълни лелеяната мечта – България ще я има не на три морета или три мезета, а на три континента ще положим мощта си или мощите си (текстът е нечетлив)…

За открадната ни слава на създатели на компютъра, няма да напомням, че и там е един заговор, англо-саксонски. Само ще упомена името на човека, което е видима кражба на нашата история – Джон Атанасов. Да не хвърляме американска сол в славянската ни душа.

И за Apple няма да говоря – оня дето се прави на еврейн, е с корени от Кюстендил. А знаем – там ябълките са най-добри. Но и това е крито. Стив Джобс е скрит славянин, правещ се на еврейн. От Кюстендилските ябълки – до капитализация от милиарди, всичко е заради Кюстендилските му корени. Благодарност, няма, патриотизъм – също. Парите измиват морала на патриота.

И накрая – да си дойда на думата: Да подкрепим Тръмп като бъдещ, пръв Български Нобелист!

Днес славянският вестник “Индепендант”, излизащ в Лондон, и пишещ на Английски, съобщи за предложението Тръмп да бъде бъдещ Нобелов лауреат за мир. Новината дойде само ден след загубата на Тръмп в невзрачния Американски щат Айова в състезанието на Републиканските кандидати за поста президент на САЩ.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>