Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

Рецепта

 

 

Ако сте във видимо лошо настроение, и търсите причините безуспешно – ето една рецепта, проверена при това. Ще получите видими резултати, гарантирано бързо.

Загърбета размисъла, изберете погледа ви да попадне в короните на дърветата на една гора, подготвяща се за зимата и сменяща с прекрасни, пасторални багри дрешките – много бързо, видимо ще се успокоите и ще забравите размисъла. Вие и вечният кръговрат на живота сте се сляли в едно.

Въздъхнете, не че въздишката няма да дойде и сама. И задръжте погледа над тази картина, която трудно виждаме. Не че не е около нас винаги и ще я има и след нас, пак винаги.

При нужда, повторете процедурата.

За да затвърдите терапевтичния резултат, не гледайте телевизия, не четете сайтове, деполитизирайте личната си територия. Изгонете всички таласъми и духове, които ви преследват. Всъщност ние друго освен нея, нашата невидима лична територия, друго нямаме.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>