Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

Ако овцете се овълчат

 

 

 

На туризъм като Българския днес, главата му ще изядат не конкурентите, а чадърите и шезлонгите.

С кожени гащи и бич сцените са приятни само за пожелалите да ги гледат (или участват) граждани със специфични сексуални нагласи. Секс без желание от двете страни би бил тълкуван от прависти (и не само от тях) като изнасилване.

Има хиляди начини да вземеш парите на пожелалите да почиват и още не много сам да си резнеш клона, на който сам уж седиш.

Догодина Министерството на туризма може и да организира валчери или путьовки за служителите на Българските “предприемачи”, но туризмът ни все повече ще прилича на този на Кримския бряг днес.

Овцете ще се овълчат и няма да поискат да ги стрижат. И патриотизмът, и любовта към рОдината нЕма да помогнат.

Желаем или не, освен природните закони, има и закони на пазара. Неподлежащи на гласуване, референдуми и дебати.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>