Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

Дед Мороз си събира подаръците, предновогодишно

 

 

 

Легото (под прикритието на партия), което бе временно зачислено на Бареков преди година, му бе взето предновогодишно. Засега му бе оставена играта на консервиран като консерватор в Брюксел.

Дед Мороз е в нова перестройка – в режим на рестрикции и шистови страхове, събирайки си подаръците, след “преосмисляне”.

За кой ли път стана ясно – заченатата в лабораториите овца Доли, умира скоро след придошлата нужда от утилизацията на грешния генотип, а “героят” ни бе любезно подкаран към политическия екарисаж.

Библейски просто е да “откриеш” верността на Библията и си горд откривател, когато си библейски нищ (прост).

За нас, “драгите зрители”, остава сметката, която ще платим, и тъжната самоирония на преоткриващи верността на Библията. Отново и за кой ли път.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>