Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

За оживялите тролове

 

 

Все повече се убеждавам, че професията “трол” не е безлична и не е професия. Всеобщото убеждение, че троловете са анонимни “лоши” хора е неотразяващо истината днес и не е вярна “аксиома”!

Очевидно “доходността” от тази публична покупко-продажба е по-благоприятна финансово от ролята на анонимен псувач.

Да си трол е призвание, както и това да си душевен гном – то пък е отдаване на истинските “вътрешни стихии’, които те обладават през финансово-ценностната “натурална” размяна.

Троловете вече имат лица, имат си партии и копирани идеи, те живеят “он-лайн” и имат достъп до медии. Имат съюзници и коалиционни другари.

Замяната на реалността с хора-карикатури – физически и ментално – сякаш е последната надежда на миналото да спаси “мача” с бъдещето.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>