Съвместни действия на две министерства

 

 

Във връзка с мекушавостта и липсата на емоционална устойчивост у родителите на българските спортисти, Министерството на вътрешните работи (по-популярно като МВР) започва работа с родителите на спортистите. Сълзите на майката на Григор Димитров са били основание министрите на вътрешните работи и на спорта (министерство, популярно като ММС, на Мариана и Спорта) да проведат извънредно изнесено заседание в неделя, 27.10.2014, на територията на секретен обект.

Повод за това екстрено решение са проявената неустойчивост от страна на майката на Григор Димитров по време на финала на турнира в Букурещ – плакала по време на целия мач.

Министър Йовчев ще военизира майката на Димитров, изпращайки я в лагер за бежанци. Проектът е (без)пилотен и е новост за световната вътрешна практика.

Министър Георгиева е приела с благодарност предложението от името на майката на спортиста. Днес майката ще бъде уведомена за това родолюбиво начинание. Дано не продължи да плаче.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>