Warning: Missing argument 2 for WP_Export_Utility::the_post() in /home/hastarb/public_html/wp-content/plugins/wp-exporter/utility.php on line 115

За нЕкои трудности по трасето на лъжата

 

“Симултанен” превод със закъснение – това ни чака сега!

Започва ново изпитание за българските “медии” – как да “разкажеш” историята на Руския провал в Общото Събрание на ООН като победа ма масовото невежество. И как да “осветиш факта”, че Путин е жертва на целия свят!

Сега ще видим “истинската класа” на анти-соросоидите и оживялите изкопаеми. Идват нови висини в приказния свят, в който “заживяхме”, нова серия от джурасика ни.

Слава Богу, не всички ослепяхме и оглушахме!

Само почакайте – опорна точка за това развитие не знам да имаше! Ще трябва време, за да “осмислят” факта. На първо време ще е на гости тишината.

P.S. Тези бележки не са злорадство, а болка.

This entry was posted in Uncategorized by Jurii Jordanov. Bookmark the permalink.

About Jurii Jordanov

Винаги съм мечтал да пиша. И никога не ставаше освен позната младежка графомания, произвела доста стихове и останали живи и днес в едни пожълтяли листове. После животът ме подкара в своя коловоз - и от инжинер, после програмист, станах търговец на своя труд, а сега - "капиталист", ерго - сам отговарящ за себе си и за няколко десетки съдби на моите служители. Писането остана желание до момента, в който през 2013, България се събуди. Вярно бе и е "колкото-толкова", но се събужда и днес. Има една мисъл на Джакомо Леопарди, писал и мислил за хората и поведението им през XIX век, която най-добре описва това, което си мисля, че е най-важното в живота ни - Истината. Най-мразени са винаги тези, които са искрени и наричат нещата с техните имена. Това е непростим грях за човешкия род, който мрази не толкова злосторника или самото зло, колкото този, който го назовава.. Така че злосторникът често получава богатство, почести и власт, а назовавалият го е качен на бесилото, защото хората са винаги готови да понесат всяко нещо от другите или от Небето, стага то да им е било спестено на думи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>